United Kingdom Flag
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK
Alexander Bernhardt Publishing Company - UK

Uitgeverij Alexander Bernhardt Nederland



Privacy verklaring

De Uitgeverij Alexander Bernhardt Nederland doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw privacy wordt beschermd. Deze verklaring legt uit hoe we de informatie die we over u verzamelen gebruiken en de procedures die we volgen om uw privacy te beschermen terwijl u de website gebruikt.


Over ons

De Uitgeverij Alexander Bernhardt Nederland werkt samen met Verlag Alexander Bernhardt (Oostenrijk) om het werk van Oskar Ernst Bernhardt, dat hij onder de naam Abd-ru-shin schreef, in het Nederlandse taalgebied beschikbaar te stellen.


Contactgegevens

Uitgeverij Alexander Bernhardt Nederland
Staringlaan 17
1215 BR Hilversum
Nederland
Telefoon: +31 35 6245615
Email: uitgeverij@alexander-bernhardt.nl
www.alexander-bernhardt.nl


Verzameling en gebruik van uw persoonlijke data

Uw toestemming is de wettelijke basis waarop wij uw persoonlijke gegevens verwerken.


Details over de wettelijke basis voor de verwerking van uw persoonsgegevens zijn te vinden op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.


Wij hebben alleen toegang tot de informatie die u ons verstrekt wanneer u een boekbestelling plaatst. Dit betreft uw naam, e-mailadres en adresgegevens voor de post. Deze informatie stelt ons in staat om uw bestelling uit te voeren en u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling. We zullen ook reageren op vragen die u heeft met betrekking tot uw bestelling.


Door het delen van uw informatie, stemt u in met het gebruik van de informatie zoals uiteengezet in deze verklaring.


Opslag en bewaren van uw persoonlijke gegevens

We bewaren uw persoonlijke gegevens zo lang als nodig is voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt.


Bekendmaking en beveiliging van uw persoonlijke gegevens

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen aan derden bekendmaken als dit nodig is voor het voltooien van uw bestelling bij ons.


Bestellingen worden uitgevoerd met behulp van de volgende externe dienstverleners:


  1. Betalingsverwerkingsdiensten (PayPal): alle betalingen worden verwerkt door PayPal en we bewaren uw financiƫle gegevens niet. U kunt toegang krijgen tot het privacybeleid van PayPal door te klikken op deze link: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-full.
  2. Postdienst: wij geven uw naam en adresgegevens door aan een postdienst om uw bestelling te kunnen bezorgen.

We kunnen uw persoonlijke gegevens ook aan derden bekendmaken als de wet dat vereist, bijvoorbeeld met het oog op het voorkomen en opsporen van criminaliteit.


We zullen uw persoonlijke gegevens nooit delen of verkopen aan andere organisaties voor marketingdoeleinden.


Alle persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt, worden veilig elektronisch opgeslagen, in overeenstemming met ons beleid.


Wij maken geen gebruik van cookies.


Uw rechten

Wij zullen ervoor zorgen dat u uw rechten kunt uitoefenen met betrekking tot de persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt. Deze luiden als volgt:


  • U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken.

  • U kunt ons verzoeken om de persoonlijke gegevens die we in ons bezit hebben te wissen of ons vragen om de verwerking te stoppen of te beperken als u een bezwaar heeft.

  • U kunt op elk gewenst moment toegang vragen tot de persoonlijke gegevens die we over u hebben, door contact met ons op te nemen via bovenstaande contactgegevens.

  • U kunt ons vragen om uw persoonlijke gegevens bij te werken als deze veranderen.

  • Als u privacy gerelateerde vragen of onopgeloste problemen met betrekking tot het gebruik van uw persoonlijke gegevens hebt, kunt u een klacht bij ons indienen met behulp van de bovenstaande contactgegevens.

  • U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens.


Meer informatie over uw rechten en het klachtenproces is te vinden op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.